Om oss

Sedan starten 2002 har vi insett vikten av att kunna erbjuda våra beställare yrkesskickliga hantverkare, projektledare och arbetsledare. Vår ambition är att deras engagemang och ”lagkänsla” för bästa kundservice, ska ”sitta i väggarna”, när deras arbete är fullgjort.

Kvalitet, anser vi, främjas främst genom våra hantverkares ansvarskänsla och yrkesstolthet. Vi är det ”lagom stora” moderna byggföretaget, som utför allt från delad entreprenad till totalentreprenad. Varje enskild medarbetares utförda arbete utvärderas och den utvärderingen utgör ett led i vårt kvalitetsarbete och vår egenkontroll.

I Holmgren Bygg, med 45-50 medarbetare, jobbar vi hela tiden gemensamt för att utveckla både företaget och oss själva och för att tillgodose såväl marknadens förväntningar som att uppfylla vår strävan att förbli konkurrenskraftiga.

Vi tar på oss entreprenader i alla storlekar i Mellansverige. Idag har vi arbeten i Norra Uppland, Gästrikland samt Dalarna. Vårt huvudkontor finns i Gävle och vi har ett filialkontor i Falun.